SIME och myshus



Sitter hemma i myshuset, även kallat Paradiset, efter en lång dag på SIME. Dagen kändes inte så lång när jag var där men nu efteråt känner man hur trött man är i huvudet. Tur att man har världens bästa sambo som hämtar mig i stan och lagar fantastisk middag när vi kommer hem till Paradiset (låter lite som en sekt). Biff Rydberg och rött vin. Efter det glögg och en pepparkaka. Världens bästa! 

Jag tror att jag kanske är lite hjärntvättad eller så är jag helt lik de över 9,1 miljoner invånare i detta land. Vad jag tänker på är att varje gång jag går på events såsom SIME och liknande - hör duktiga talare berätta om just deras invasioner och marknadens tillväxt osv. osv. - så blir jag oerhört motiverad. Visst, det är ju precis vad de är till för men jag känner mig ändå rätt knäpp av att lyssna och följa helt i de spåren man ska gå. Det finns vissa rutiner jag alltid följer vid events som det här och kickoffer:

1. Panik!!! Nu är det morgon, jag vet att jag ska iväg och jag är som vanligt sen. Kan bara inte komma ur sängen en dag som denna. Sen pysslar jag omkring med allt onödigt man kan tänka sig och innan jag väl står klar i hallen med skor och jacka på har jag hunnit göra allt onödigt man kan tänka sig, inkluderat att effektivt sprida min garderob i hela lägenheten. Förbannar mig själv i bilen, förbannar M ännu mer, vad han nu har gjort, och är allmänt stressad. Inser efter ett tag att jag faktiskt kommer komma i tid...

2. På plats. Första talaren sätter igång. Jag är full av skeptisk förväntan. Motsägande?! Absolut, sån är jag. Lyssnar gärna men är ganska skeptiskt tills jag får motsatsen levererad.

3. Kläcker massor av idéer i mitt huvud - efter bilen och möten så är det på events som jag är mest kreativ. Helt plötsligt har inte världen några gränser, möjligheter öppnas och ja - jag är nog bäst i världen! :)


RSS 2.0